Βουλή των Εφήβων 2021-22

Το σχολείο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποίησε το πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων: “Βήματα Δημοκρατίας- Κάνοντας Πράξη τη Συμμετοχή” και πρόκειται να λάβει μέρος στην ΚΣΤ΄ Σύνοδο που θα λάβει χώρα διαδικτυακά τον Ιούλιο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης υπό την εποπτεία των καθηγητριών Καλλιόπης Κόρτη και Μελπομένης Τσούλου. Στο πλαίσιο του προγράμματος διερευνήθηκε το θέμα της σχέσης της Δημοκρατίας με τον Πολιτισμό και τα αποτελέσματα της συλλογικής αυτής δουλειάς αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση άρθρων της μαθήτριας Π.Ν. σε νεανική ιστοσελίδα

Η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Ι.Π. δημοσίευσε δύο άρθρα στη νεανική ιστοσελίδα young people.gr. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τη μαθήτρια για την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά ζητήματα και για τη δημιουργικότητά της.

Για να διαβάσετε το άρθρο ” Η ζωή μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου” πατήστε ΕΔΩ

Για να διαβάσετε το άρθρο ” Η σημασία της ανακύκλωσης στη ζωή του ανθρώπου” πατήστε ΕΔΩ

Διάκριση μαθητή του σχολείου μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ο μαθητής της Β΄ τάξης Ε.Ν. συμμετείχε και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Λιλιάνο της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 1η θέση στα 1500 μέτρα επιφανείας και την 3η θέση στα 800 μέτρα επιφανείας.

Η Διεύθυνση και Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν θερμά τον μαθητή για την πολύ μεγάλη του επιτυχία και του εύχονται ακόμη περισσότερες διακρίσεις!

Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το”

Το σχολείο μας συμμετέχει στο Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το” με τη δράση “Το πάρκο της γειτονιάς μας”. Την εποπτεία του προγράμματος έχουν οι καθηγήτριες Αθηνά Κουλοπούλου και Ελένη Τόδα.

Για ενημέρωση σχετικά με τις τελικές εκδηλώσεις του Προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

Για την Αφίσα του Προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

Για το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων πατήστε ΕΔΩ