Τελετή αποφοίτησης Γ΄ Λυκείου 2022-23

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 με συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας που έφτασαν στο τέλος της μαθητικής τους διαδρομής.

Στην τελετή αυτή αναδείχθηκαν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και το πολύπλευρο ταλέντο μαθητών και των τριών τάξεων:

Διασκεδάσαμε με τη θεατρική παράσταση “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ” του Δ. Ψαθά, που παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας με υπεύθυνη την καθηγήτρια κ. Μ. Ποικιλίδου…

Παρακολουθήσαμε χορευτική παράσταση με χορογραφία των ίδιων των παιδιών με θέμα την εξέλιξη του χορού μέσα στο χρόνο…

Ταξιδέψαμε με τη μουσική και τις φωνές των παιδιών του Ομίλου Χορωδίας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Φ. Μωυσιάδου…

Συγκινηθήκαμε με τον αποχαιρετισμό των μαθητών μας που συγχρόνως είναι γι’ αυτούς μια νέα αρχή, ένα βήμα προς την εκπλήρωση των ονείρων τους…

Αγαπημένα μας παιδιά, θα παρακολουθούμε την πορεία σας και θα σας καμαρώνουμε. Η αγάπη και οι ευχές μας θα σας ακολουθούν πάντα!

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ έτους 2023.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό
κωδικό ασφαλείας (password), από την Δευτέρα 19 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Για το σχετικό έγγραφο πατήστε ΕΔΩ

Βουλή των Εφήβων 2022-2023

Κατά το τρέχον σχολικό έτος το σχολείο μας υλοποίησε για μία ακόμη φορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Βουλή των Εφήβων: Βήματα Δημοκρατίας- Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή”. Η θεματική που απασχολεί την ΚΖ’ Σύνοδο είναι η καταπολέμηση της βίας. Μέσα από βιωματικές δράσεις και συζητήσεις οι μαθητές προβληματίστηκαν πάνω στο θέμα αυτό, συνειδητοποίησαν την έκταση και τις παραμέτρους του και αναζήτησαν τρόπους εξάλειψής του. Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, που μπορούν να αποτελέσουν ανάχωμα τόσο στη βία όσο και σε άλλες κοινωνικές παθογένειες, και αντιλήφθηκαν ότι η δημοκρατία είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος σε κάθε σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα.

Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου σε Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια Μ.Μ. της Β΄ τάξης του σχολείου μας που κέρδισε Α΄ Βραβείο διηγήματος με ελεύθερο θέμα στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πεζογραφίας Κέφαλος! Σου ευχόμαστε να έχεις πάντα έμπνευση και δημιουργικότητα!

Για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πατήστε ΕΔΩ

Εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2023-24

Για την επιστολή προς τους γονείς πατήστε ΕΔΩ

Για την Υ.Δ κηδεμόνα Α πατήστε ΕΔΩ

Για την Υ.Δ. κηδεμόνα Β πατήστε ΕΔΩ