ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το

Στις 22/5/2023 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση του δικτύου “ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το” και η έκθεση με τις αφίσες των φωτογραφιών που δημιουργήσαμε όλα τα συμμετέχοντα στο δίκτυο σχολεία.

Η αφίσα των φωτογραφιών της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας τιμήθηκε με έπαινο! Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που είχαν την εποπτεία του προγράμματος, τον Διευθυντή του σχολείου κύριο Σταύρο Πευκίδη και την κυρία Αθηνά Κουλοπούλου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κλικ-1024x576.jpg

Υποδοχή 3ου ΓΕΛ Ευόσμου στο σχολείο μας

Στις 8/5/2023, ημέρα Δευτέρα, υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας μαθητές και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου. Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή παρουσιάσεων των Περιβαλλοντικών Ομάδων και των  προγραμμάτων Erasmus των δύο σχολείων.

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 10ο Μαθητικού Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων

Την Παρασκευή 5/5/2023 ομάδα μαθητών της Α΄ Λυκείου με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Αθηνά Κουλοπούλου και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Σταύρο Πευκίδη παρουσίασαν στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας το πρόγραμμα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, με τίτλο “Εκλεκτικιστικά κτίρια στην ανατολική Θεσσαλονίκη- Η αισθητική της αειφορίας

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Παρουσίαση1-1-1024x576.jpg

Για το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ πατήστε ΕΔΩ

Συμμετοχή μαθητών της Α΄ Λυκείου σε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Επίσκεψη στο Βαφοπούλειο και περιήγηση στο Ντεπώ.

Οι μαθητές του τμήματος Α4 της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας που εκπονούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης υπό την εποπτεία της καθηγήτριας κ. Αθηνάς Κουλοπούλου συμμετείχαν συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καθηγήτρια και την κ. Μίνα Καρτσώλη στις 2/3/2023 σε δράση του ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου με τίτλο “Ενεργός πολίτης στη γειτονιά Ντεπώ” .

Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το”

Το σχολείο μας συμμετέχει στο Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το” με τη δράση “Το πάρκο της γειτονιάς μας”. Την εποπτεία του προγράμματος έχουν οι καθηγήτριες Αθηνά Κουλοπούλου και Ελένη Τόδα.

Για ενημέρωση σχετικά με τις τελικές εκδηλώσεις του Προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

Για την Αφίσα του Προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

Για το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων πατήστε ΕΔΩ

Η εγκατάσταση του μετεωρολογικού μας σταθμού

Στις 15/11/2019 έγινε η τοποθέτηση του μετεωρολογικού μας σταθμού στην ταράτσα του σχολείου μας. Η βοήθεια του γυμναστή μας κ. Άγιου Ευστράτιου ήταν καταλυτική.

Έτσι μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων που γίνονται με τον raspberry PI και την ειδική πλακέτα μετεωρολογικών μετρήσεων. Όλα αυτά σε κατανοητά διαγράμματα.

Περιβαλλοντική εκπαίδευση 2018

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε την εξαιρετική δουλειά των μαθητών του Λυκείου μας, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών κ. Ευστράτιου Άγιου και κ. Μάριου Ελευθεριάδη.

 

Περιβαλλοντική εκπαίδευση 2017-2018

 

Οδηγός όρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

 

Δράσεις του 32ου ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης

ΔΡΑΣΕΙΣ

 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Το σχολείο μας όπως και τα προηγούμενα χρόνια ανάπτυξε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017 ποικίλα προγράμματα και δραστηριότητες  στα οποία συμμετείχαν πολλοί μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα:  ……

Κατεβάστε όλο το έγγραφο

Δράσεις του 32ου ΓΕΛ

9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού με Raspberry PI