Τελετή αποφοίτησης Γ΄ Λυκείου 2022-23

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 με συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας που έφτασαν στο τέλος της μαθητικής τους διαδρομής.

Στην τελετή αυτή αναδείχθηκαν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και το πολύπλευρο ταλέντο μαθητών και των τριών τάξεων:

Διασκεδάσαμε με τη θεατρική παράσταση “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ” του Δ. Ψαθά, που παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας με υπεύθυνη την καθηγήτρια κ. Μ. Ποικιλίδου…

Παρακολουθήσαμε χορευτική παράσταση με χορογραφία των ίδιων των παιδιών με θέμα την εξέλιξη του χορού μέσα στο χρόνο…

Ταξιδέψαμε με τη μουσική και τις φωνές των παιδιών του Ομίλου Χορωδίας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Φ. Μωυσιάδου…

Συγκινηθήκαμε με τον αποχαιρετισμό των μαθητών μας που συγχρόνως είναι γι’ αυτούς μια νέα αρχή, ένα βήμα προς την εκπλήρωση των ονείρων τους…

Αγαπημένα μας παιδιά, θα παρακολουθούμε την πορεία σας και θα σας καμαρώνουμε. Η αγάπη και οι ευχές μας θα σας ακολουθούν πάντα!

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Tην Παρασκευή 9/12/2022 η Α΄και η Β΄ τάξη του σχολείου μας παρακολούθησαν στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών την παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε “Ειρήνη Ξανά”. Ήρθαν έτσι σε επαφή τόσο με την κωμωδία του Αριστοφάνη όσο και με την τέχνη του Θεάτρου Σκιών ενώ παράλληλα έγιναν αποδέκτες του αντιπολεμικού μηνύματος του έργου.

Δύο μικρά στιγμιότυπα του θεατρικού από την τελετή αποφοίτησης 2019

Αν θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας, έπρεπε να είστε παρόντες στο θεατρικό της τελετής αποφοίτησης της Γ’ λυκείου 2019. Θα βλέπατε τον “Μπακαλόγατο” και θα αναρωτιόσασταν γιατί να σταματήσει αυτό το θεατρικό σχήμα… Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε σε δύο στιγμιότυπα έναν ανεπανάληπτο Ζήκο.

ΕΟΚΑ. Οι μαθητές της Θεσσαλονίκης τιμούν τον αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959

Δείτε την πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία των μαθητών μας. Η λήψη δεν είναι επαγγελματική, αλλά το συναίσθημα ξεχειλίζει.

Αν θέλετε όχι απλά να δείτε τα τρία video, αλλά να τα κατεβάσετε, πατήστε στο “Λήψη”.