Νίκη της ομάδας καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας

Στις 24/2/23 η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας με την ενθάρρυνση και καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή κ. Άγιου Ευστράτιου πέτυχε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί του 30ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, και περνάει στον ημιτελικό των σχολικών αγώνων.

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους!

Νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου αγοριών στους Πανελλήνιους Αγώνες Α΄φάσης

Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών του σχολείου μας μετά από νίκη της 4-0 επί της ομάδας του 23ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στις 13/2/23, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Καραμπουρνιώτη Πυλαίας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση των αγώνων.

Συγχαίρουμε θερμά τα αγόρια της ομάδας και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή του σχολείου μας κύριο Ευστράτιο Άγιο και τους ευχόμαστε επιτυχία και στον προσεχή αγώνα!

Νίκη της ομάδας πετοσφαίρισης κοριτσιών στους Πανελλήνιους Αγώνες Α΄ φάσης

Η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας μετά από νίκη της επί της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Πυλαίας στις 3/2/2023, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας, προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ομίλου που θα λάβει χώρα στις 8/2/2023.

Συγχαίρουμε θερμά τα κορίτσια της ομάδας και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή του σχολείου μας κύριο Ευστράτιο Άγιο για τη νικηφόρα έως τώρα πορεία της ομάδας και τους ευχόμαστε επιτυχία και στον προσεχή αγώνα!

Ημέρα σχολικού αθλητισμού 2022-2023

Την Παρασκευή 30/9/2022 διοργανώθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι αθλητισμός-2.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι αθλητισμός-1.jpg