Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου σε Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια Μ.Μ. της Β΄ τάξης του σχολείου μας που κέρδισε Α΄ Βραβείο διηγήματος με ελεύθερο θέμα στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πεζογραφίας Κέφαλος! Σου ευχόμαστε να έχεις πάντα έμπνευση και δημιουργικότητα!

Για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού πατήστε ΕΔΩ

Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού

Η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας Β. Ν. κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα των 200 μέτρων στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας- Κύπρου που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη μαθήτριά μας, τη συγχαίρουμε θερμά και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Πρόκριση μαθητή της Α΄ Λυκείου στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή της Α΄ Λυκείου Χ. Μ. που διακρίθηκε στον 83ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και προκρίθηκε για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00πμ. 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου σε λογοτεχνικό διαγωνισμό

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια Μ.Μ. της Β΄ τάξης του σχολείου μας που συμμετείχε στον μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό “Ταξιδεύω στο χρόνο και συναντώ τον πολιτισμό της Μικράς Ασίας” στο πλαίσιο των ΚΗ’ Πανιωνίων Αγώνων και τιμήθηκε με “Έπαινο καλής χρήσης της γλώσσας” για το διήγημά της με τίτλο “Νόστος”.

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΕΔΩ

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

Στις 23/12/22 οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, για να παραδώσουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Φωτογραφίες-από-Παιδικό-Χωριο-για-ανάρτηση-1024x576.jpg

Συμμετοχή μαθητών του σχολείου στο 5ο DSTMUN

Δέκα μαθητές του 32ου ΓΕΛ συμμετείχαν στο 5ο DSTMUN που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου 2022. Οι μαθητές μας μελέτησαν πηγές, συνδύασαν πληροφορίες, συμμετείχαν σε διαπραγματεύσεις, ψηφοφορίες και ελπίζουν μια μέρα να αλλάξουν τον κόσμο. Τους έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουν!

Συμμετοχή στον μαθηματικό διαγωνισμό “Θαλής”

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στον μαθηματικό διαγωνισμό “Θαλής” υπό την εποπτεία του καθηγητή κ. Μάριου Ελευθεριάδη.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τον συνάδελφο για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Συμμετοχή του σχολείου σε διαγωνισμό αφίσας με θέμα την πρόληψη καρκίνου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Β΄ Λυκείου και την καθηγήτρια κ. Αθηνά Κουλοπούλου για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε η Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας του Καρκίνου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.