ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το

Στις 22/5/2023 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση του δικτύου “ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το” και η έκθεση με τις αφίσες των φωτογραφιών που δημιουργήσαμε όλα τα συμμετέχοντα στο δίκτυο σχολεία.

Η αφίσα των φωτογραφιών της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας τιμήθηκε με έπαινο! Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που είχαν την εποπτεία του προγράμματος, τον Διευθυντή του σχολείου κύριο Σταύρο Πευκίδη και την κυρία Αθηνά Κουλοπούλου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κλικ-1024x576.jpg

Υποδοχή 3ου ΓΕΛ Ευόσμου στο σχολείο μας

Στις 8/5/2023, ημέρα Δευτέρα, υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας μαθητές και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Ευόσμου. Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή παρουσιάσεων των Περιβαλλοντικών Ομάδων και των  προγραμμάτων Erasmus των δύο σχολείων.

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 10ο Μαθητικού Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων

Την Παρασκευή 5/5/2023 ομάδα μαθητών της Α΄ Λυκείου με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Αθηνά Κουλοπούλου και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Σταύρο Πευκίδη παρουσίασαν στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας το πρόγραμμα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, με τίτλο “Εκλεκτικιστικά κτίρια στην ανατολική Θεσσαλονίκη- Η αισθητική της αειφορίας

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Παρουσίαση1-1-1024x576.jpg

Για το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ πατήστε ΕΔΩ

Επίσκεψη σχολείου από τη Ρουμανία στο πλαίσιο του ERASMUS+

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31/3/2013 η επίσκεψη του σχολείου Goga Ionescu από το Titu Ρουμανίας, η οποία έγινε μέσα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών ανταλλαγών Erasmus+. Παρουσιάστηκαν από τους μαθητές εργασίες πάνω στην ιστορία τα έθιμα και την κουζίνα των χωρών μας, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, δόθηκαν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ ενώ η σκακιστική ομάδα του σχολείου μας δοκίμασε τις δυνάμεις του απέναντι στους επισκέπτες μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι erasmus-μουσειο-1024x576.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ερασμους-δραστηριότητες-1024x576.jpg

Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ερασμους-γλεντι-1024x576.jpg

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2023

Το Σάββατο 25/3/2023 το σχολείο μας συμμετείχε με περηφάνια στην παρέλαση της πόλης μας. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον Υποδιευθυντή- καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Άγιο Ευστράτιο!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Παρέλαση-25ης-Μαρτίου-1024x576.jpg

Σχολική γιορτή 25ης Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή 24/03/2023 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εορτασμός για την Εθνική μας Παλιγγενεσία.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και στις διοργανώτριες της γιορτής για την προσπάθειά τους!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Πρόγραμμα-Γιορτής-25ης-Μαρτίου-1024x576.jpg

Στιγμιότυπα από τη γιορτή

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 25η-Μαρτίου-1024x576.jpg

Προσφορές πρακτορείων για την εκδρομή της Α΄Λυκείου

Κοινοποιούμε τις προσφορές των ενδιαφερόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων για την μαθητική εκδρομή της Α΄ Λυκείου που οργανώνει το σχολείο μας με προορισμό την Αθήνα.

FOCUS

Connection

mazi

Συμμετοχή μαθητών της Α΄ Λυκείου σε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Επίσκεψη στο Βαφοπούλειο και περιήγηση στο Ντεπώ.

Οι μαθητές του τμήματος Α4 της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας που εκπονούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης υπό την εποπτεία της καθηγήτριας κ. Αθηνάς Κουλοπούλου συμμετείχαν συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καθηγήτρια και την κ. Μίνα Καρτσώλη στις 2/3/2023 σε δράση του ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου με τίτλο “Ενεργός πολίτης στη γειτονιά Ντεπώ” .

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ

Στις 28/2/2023 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας το πρόγραμμα Πρόγραμμα εκπαίδευσης Α΄ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ που οργανώνει το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης μαζί με τον Σύλλογο Αγάπη Βασιλική Κόμνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη, ο οποίος μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς έκαναν πρακτική σε βασικές αρχές εκπαίδευσης: ΚΑΡΠΑ (αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής), Πλάγιας θέσης ασφαλείας (αντιμετώπιση λιποθυμίας) και Αντιμετώπισης πνιγμονής (απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα).