Κοπή Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 20/1/2023 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας προσφέροντας χαρά και χαμόγελα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοιράστηκαν σε κάθε τμήμα ατομικά, συσκευασμένα βασιλοπιτάκια ενώ στο έθιμο συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΚΟΠΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-1024x576.jpg

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Tην Παρασκευή 9/12/2022 η Α΄και η Β΄ τάξη του σχολείου μας παρακολούθησαν στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών την παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε “Ειρήνη Ξανά”. Ήρθαν έτσι σε επαφή τόσο με την κωμωδία του Αριστοφάνη όσο και με την τέχνη του Θεάτρου Σκιών ενώ παράλληλα έγιναν αποδέκτες του αντιπολεμικού μηνύματος του έργου.

Επέτειος του Πολυτεχνείου 2022

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη σχολική γιορτή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Στιγμιότυπα από τη γιορτή μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Από τη σχολική γιορτή μας…

Από τη χορωδία του σχολείου μας…

Δείτε το video ΕΔΩ

Διδακτική επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο

Στις 14/11/2022 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με την ιστορία και τον τρόπο ζωής της εβραϊκής κοινότητας που επί αιώνες αποτελούσε αναπόσπαστο και δυναμικό στοιχείο της ζωής της πόλης μας και προβληματίστηκαν για την θηριωδία του Ολοκαυτώματος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Εβραϊκό-1.jpg

Προσφορές πρακτορείων για την εκδρομή της Β΄Λυκείου

Κοινοποιούμε τις προσφορές των ενδιαφερόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων για την μαθητική εκδρομή της Β΄ Λυκείου που οργανώνει το σχολείο μας με προορισμό την Κέρκυρα.

APOLLO

FOCUS

GREC

MENTOR

Μαθητική παρέλαση 27ης Οκτωβρίου 2022

Το σχολείο μας συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου 2022 τιμώντας την επέτειο του ΟΧΙ. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την παρουσία τους και στον υποδιευθυντή και γυμναστή του σχολείου κ. Άγιο Ευστράτιο που τους προετοίμασε!

Περισσότερα στιγμιότυπα από την παρέλαση ΕΔΩ

Σχολική γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2022

Την Τρίτη 25/10/2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος εορτασμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε τους μαθητές που συμμετείχαν στη συγκινητική αυτή γιορτή καθώς και τους καθηγητές κ. Μάριο Ελευθεριάδη και κ. Νίκο Παπαδόπουλο που είχαν την επιμέλεια αυτής.

Περισσότερα στιγμιότυπα από τη γιορτή ΕΔΩ

Erasmus+

Το σχολείο μας συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα Erasmus+. Με πολύ ενθουσιασμό ξεκινάμε αυτό το ταξίδι! Πρώτος σταθμός μας η Γερμανία…

Στις αποσκευές μας η παρουσίαση του σχολείου και της πόλης μας με ένα πρωτότυπο ολιγόλεπτο βίντεο που δημιουργήθηκε από την ομάδα μας με επικεφαλής την καθηγήτρια κ. Ασημίνα Καρτσώλη.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Η άφιξη της ομάδας μας στη Γερμανία.
Πρώτη συνάντηση των μαθητών μας με συνομηλίκους τους άλλων ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.