Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2023

Το Σάββατο 25/3/2023 το σχολείο μας συμμετείχε με περηφάνια στην παρέλαση της πόλης μας. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον Υποδιευθυντή- καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Άγιο Ευστράτιο!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Παρέλαση-25ης-Μαρτίου-1024x576.jpg

Σχολική γιορτή 25ης Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή 24/03/2023 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εορτασμός για την Εθνική μας Παλιγγενεσία.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και στις διοργανώτριες της γιορτής για την προσπάθειά τους!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Πρόγραμμα-Γιορτής-25ης-Μαρτίου-1024x576.jpg

Στιγμιότυπα από τη γιορτή

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 25η-Μαρτίου-1024x576.jpg

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ

Στις 28/2/2023 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας το πρόγραμμα Πρόγραμμα εκπαίδευσης Α΄ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ που οργανώνει το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης μαζί με τον Σύλλογο Αγάπη Βασιλική Κόμνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη, ο οποίος μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς έκαναν πρακτική σε βασικές αρχές εκπαίδευσης: ΚΑΡΠΑ (αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής), Πλάγιας θέσης ασφαλείας (αντιμετώπιση λιποθυμίας) και Αντιμετώπισης πνιγμονής (απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα).

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο σχολείο μας.


Την Παρασκευή 17/2/23 εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία τους μαθητές της Α΄ Λυκείου για τους τρόπους προστασίας τους σε περίπτωση φυσικών καταστροφών αλλά και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της εν λόγω δράσης και τους εκλεκτούς εισηγητές για την επιτυχημένη και ιδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση!

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 20/1/2023 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας προσφέροντας χαρά και χαμόγελα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοιράστηκαν σε κάθε τμήμα ατομικά, συσκευασμένα βασιλοπιτάκια ενώ στο έθιμο συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΚΟΠΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-1024x576.jpg

Επέτειος του Πολυτεχνείου 2022

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη σχολική γιορτή την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Στιγμιότυπα από τη γιορτή μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Από τη σχολική γιορτή μας…

Από τη χορωδία του σχολείου μας…

Δείτε το video ΕΔΩ

Μαθητική παρέλαση 27ης Οκτωβρίου 2022

Το σχολείο μας συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου 2022 τιμώντας την επέτειο του ΟΧΙ. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την παρουσία τους και στον υποδιευθυντή και γυμναστή του σχολείου κ. Άγιο Ευστράτιο που τους προετοίμασε!

Περισσότερα στιγμιότυπα από την παρέλαση ΕΔΩ

Σχολική γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2022

Την Τρίτη 25/10/2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος εορτασμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε τους μαθητές που συμμετείχαν στη συγκινητική αυτή γιορτή καθώς και τους καθηγητές κ. Μάριο Ελευθεριάδη και κ. Νίκο Παπαδόπουλο που είχαν την επιμέλεια αυτής.

Περισσότερα στιγμιότυπα από τη γιορτή ΕΔΩ