Πρόκριση μαθητή της Α΄ Λυκείου στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή της Α΄ Λυκείου Χ. Μ. που διακρίθηκε στον 83ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και προκρίθηκε για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00πμ. 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Κατεβάστε την προκήρυξη από ΕΔΩ

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 20/1/2023 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας προσφέροντας χαρά και χαμόγελα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοιράστηκαν σε κάθε τμήμα ατομικά, συσκευασμένα βασιλοπιτάκια ενώ στο έθιμο συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΚΟΠΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-1024x576.jpg

Υποβολή δικαιολογητικών για εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών έως το τέλος Ιανουαρίου 2023.

Για την εγκύκλιο πατήστε ΕΔΩ

Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου σε λογοτεχνικό διαγωνισμό

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια Μ.Μ. της Β΄ τάξης του σχολείου μας που συμμετείχε στον μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό “Ταξιδεύω στο χρόνο και συναντώ τον πολιτισμό της Μικράς Ασίας” στο πλαίσιο των ΚΗ’ Πανιωνίων Αγώνων και τιμήθηκε με “Έπαινο καλής χρήσης της γλώσσας” για το διήγημά της με τίτλο “Νόστος”.

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΕΔΩ

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

Στις 23/12/22 οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, για να παραδώσουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Φωτογραφίες-από-Παιδικό-Χωριο-για-ανάρτηση-1024x576.jpg

Γνωστοποίηση ΦΕΚ σχετικά με τους συντελεστές ΕΒΕ και τους συντελεστές βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023 και εφεξής.

Για το σχετικό έγγραφο πατήστε ΕΔΩ

Για το ΦΕΚ πατήστε ΕΔΩ