Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ

Στις 28/2/2023 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας το πρόγραμμα Πρόγραμμα εκπαίδευσης Α΄ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ που οργανώνει το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης μαζί με τον Σύλλογο Αγάπη Βασιλική Κόμνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη, ο οποίος μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς έκαναν πρακτική σε βασικές αρχές εκπαίδευσης: ΚΑΡΠΑ (αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής), Πλάγιας θέσης ασφαλείας (αντιμετώπιση λιποθυμίας) και Αντιμετώπισης πνιγμονής (απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα).

Νίκη της ομάδας καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας

Στις 24/2/23 η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας με την ενθάρρυνση και καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή κ. Άγιου Ευστράτιου πέτυχε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί του 30ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, και περνάει στον ημιτελικό των σχολικών αγώνων.

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους!

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο σχολείο μας.


Την Παρασκευή 17/2/23 εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία τους μαθητές της Α΄ Λυκείου για τους τρόπους προστασίας τους σε περίπτωση φυσικών καταστροφών αλλά και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της εν λόγω δράσης και τους εκλεκτούς εισηγητές για την επιτυχημένη και ιδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση!

Νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου αγοριών στους Πανελλήνιους Αγώνες Α΄φάσης

Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών του σχολείου μας μετά από νίκη της 4-0 επί της ομάδας του 23ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στις 13/2/23, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Καραμπουρνιώτη Πυλαίας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση των αγώνων.

Συγχαίρουμε θερμά τα αγόρια της ομάδας και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή του σχολείου μας κύριο Ευστράτιο Άγιο και τους ευχόμαστε επιτυχία και στον προσεχή αγώνα!

Νίκη της ομάδας πετοσφαίρισης κοριτσιών στους Πανελλήνιους Αγώνες Α΄ φάσης

Η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας μετά από νίκη της επί της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Πυλαίας στις 3/2/2023, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας, προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ομίλου που θα λάβει χώρα στις 8/2/2023.

Συγχαίρουμε θερμά τα κορίτσια της ομάδας και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντή του σχολείου μας κύριο Ευστράτιο Άγιο για τη νικηφόρα έως τώρα πορεία της ομάδας και τους ευχόμαστε επιτυχία και στον προσεχή αγώνα!