Εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2023-24

Για την επιστολή προς τους γονείς πατήστε ΕΔΩ

Για την Υ.Δ κηδεμόνα Α πατήστε ΕΔΩ

Για την Υ.Δ. κηδεμόνα Β πατήστε ΕΔΩ

ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το

Στις 22/5/2023 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση του δικτύου “ΚΛΙΚ- Προστάτευσέ το” και η έκθεση με τις αφίσες των φωτογραφιών που δημιουργήσαμε όλα τα συμμετέχοντα στο δίκτυο σχολεία.

Η αφίσα των φωτογραφιών της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας τιμήθηκε με έπαινο! Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που είχαν την εποπτεία του προγράμματος, τον Διευθυντή του σχολείου κύριο Σταύρο Πευκίδη και την κυρία Αθηνά Κουλοπούλου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κλικ-1024x576.jpg

Διάκριση μαθήτριας της Β΄ Λυκείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού

Η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας Β. Ν. κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα των 200 μέτρων στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας- Κύπρου που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη μαθήτριά μας, τη συγχαίρουμε θερμά και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Οι μαθητές μας εκφράζονται…

Οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας κατέγραψαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την εφηβεία αξιοποιώντας το ψηφιακό εργαλείο padlet.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι padlet-μαθητών-1-964x1024.png

Για να διαβάσετε τις ιδέες των παιδιών πατήστε ΕΔΩ